Oog voor de kleine dingen in het leven!

 Bolle-Buik Shoot
Gefeliciteerd!! Je bent zwanger!! Een heel bijzonder moment in het leven van een vrouw is natuurlijk het bij je dragen, en voelen groeien, van jullie kleine prins of prinses. Het is een tijd die nieuw is, wennen is, fantastisch is maar (helaas) ook zo voorbij is.


Om dit schitterende moment niet voorbij te laten gaan kun je bij ons een bolle-buik shoot laten doen. Op een zeer persoonlijke en open wijze fotograferen wij één van de mooiste momenten in jullie leven. De ideale periode voor een bolle-buik shoot is tussen week 32 en 38.
Je buik is op dat moment mooi rond gevormd waardoor we de mooiste foto's kunnen maken.
Wat kunt u verwachten?
De fotoshoot kan zowel bij ons in de studio plaatsvinden of vertrouwd bij jullie thuis. Indien u  ervoor kiest om de fotoshoot bij ons in de studio plaats te laten vinden zullen we u eerst ontvangen met een kopje koffie, thee of een frisdrank.
Vooraf bespreken we telefonisch op per e-mail wat jullie wensen zijn waarna we vóór de fotoshoot nog eenmaal alles doornemen.
Uiteraard beschikken wij over een groot aantal ideeën voor de bolle buiken shoot, maar we gaan graag met je/jullie in overleg.
De fotoshoot duurt ongeveer 45 a 60 minuten en je krijgt na afloop 20 nabewerkte foto's in kleur en zwart-wit toegestuurd.
Mocht je meerdere outfits aan willen trekken, dan is dat voor ons geen enkel probleem! Ook
hanteren wij voor de bolle-buik shoot maar 1 enkel tarief. Of je nu alleen op de foto gaat, samen met je partner of het hele gezin; wij juichen het alleen maar toe.