Welkom

Hi, Mijn naam is Sjaan Netten, het gezicht achter Petitfotografie.
Je zou het misschien niet zeggen bij het zien van mijn foto's, maar ik ben dol op lol maken en lekker ''gek'' doen.
Ik ben een echte gevoelsmens en doe graag een dansje op een gezellig feestje. Ik kan genieten van de kleine dingen in het leven. Je kan me wakker maken voor carpaccio of een goed gevuld bord met macaroni.
Oh ja: ook voor een heerlijke borrelplank met een koud glas droge witte wijn ''met ijsklontjes'' sla ik ook niet af. Ik vind het heerlijk om op pad te gaan en nieuwe ''shoot'' plekjes te ontdekken. Duinen, strand en zonsondergang staan ook boven op mijn lijstje met fotograferen.
Wat ik ook graag doe is snuffelen op een rommelmarkt, heerlijk vind ik het! Ik kan er uren rondstruinen.


Ik omschrijf mijzelf als volgt; creatief, perfectionist en spontaan (en een tikkeltje ''prettig gestoord''). Ik ben mama van 2 prachtige kindjes; Zoë en Xavi, en getrouwd met mijn man Mario. Mijn passie voor fotografie is begonnen na de geboorte van mijn eerste kindje.


Als moeder van 2 kindjes vind ik het oprecht leuk om bij andere liefdeskoppels en gezinnen mijn specialiteit als fotografe in te mogen zetten voor een onvergetelijke herinnering! Ik fotografeer voornamelijk trouwerijen, cakesmash, zwangerschappen, baby's en gezinnen. Als mama weet ik maar al te goed hoe trots je kan zijn op je zwangere bolle-buik, de eerste verjaardag van je kleintje of de ondeugende blikken van je steeds groter wordende kindje.

Werkwijze


Als fotograaf vind ik het allerbelangrijkste dat jij volledig kan genieten van jouw fotoshoot.
We bespreken samen de locatie waar de shoot zal gaan plaats vinden en waar je je prettig bij voelt. Ik help je met kledingadvies mocht dat nodig zijn. Ook mag je gebruik maken van mijn cliënt closet.


Tijdens de fotosessie
Ik leid jullie tijdens de shoot; zo vertel ik bijvoorbeeld welke poses jullie kunnen aannemen ''mocht dit nodig zijn'' voor het beste resultaat. Verder kun je alles loslaten en genieten van het moment. Bij mij gaat het niet om kijken in de camera maar vooral om lol hebben en het genieten van elkaar. De shoot moet voelen als een feestje!


Na de fotoshoot
Na de fotoshoot zorg ik dat al eerste jullie mooie kiekjes veilig worden opgeslagen. Vervolgens maak ik een selectie van de beste foto's. Deze selectie ga ik bewerken. Daarna ontvang je de foto's in een persoonlijke online galerij. In deze persoonlijke online galerij kan je zelf je mooiste foto's selecteren. Deze foto's worden dan digitaal, en in hoge resolutie, naar jullie email verzonden.

Mijn stijl


Pure fotografie is sfeer!

Ik houd van natuurlijke, warme kleuren en dit zie je terug in mijn foto's. Ik fotografeer met heel veel liefde en enthousiasme. Ben je benieuwd naar mijn portfolio? Kijk dan eens onder het kopje portfolio voor het zien van mijn werk. Wil je direct een shoot boeken of meer informatie over bijvoorbeeld mijn bruidsfotografe? Neem dan gerust contact met mij op. Het lijkt me leuk om kennis te maken!


Liefs Sjaan,

Oog voor details