''memories are forever''      

newborn fotografie       

 WIE BEN IK 
FOTOGRAAF 
Petit Fotografie

Hallo mijn naam is Sjaan,

Ik ben 33 jaar gelden geboren in Gouda. 

Vanaf dat ik een klein meisje was hield ik me vooral al bezig met poppen en als er baby's in de buurt waren zat ik er als eerste bij.
Al vroeg wist ik dat ik moeder wilde worden en kon ik niet wachten om zelf kindjes te krijgen.

Inmiddels ben ik Mama van 2 prachtige kinderen Zoë en Xavi en getrouwd met mijn man Mario. Nadat mijn eerste kindje geboren was en ik niet kon ophouden met mooie kiekjes te schieten wist ik het, hier ga ik mijn werk van maken en kocht ik een spiegel reflex camera en ging ik aan de slag. Nu inmiddels 5 jaar later voelt Fotografie voor mij niet als werk, omdat ik het met liefde en passie doe. Er wordt vaak tegen mij gezegd dat ik mega veel geduld heb. Ik blijf tijdens een shoot rustig en neem alle tijd om de klant op z'n gemak te laten voelen. Zo is er dus genoeg tijd voor een voeding of knuffel moment tussendoor.  

Als moeder van 2  kindjes vind ik het oprecht leuk om bij andere gezinnen mijn specialiteit als fotografe dan ook vast te mogen leggen, ik fotografeer voornamelijk trouwerijen, cakesmash, zwangerschappen, baby's en gezinnen. Als mama weet ik maar al te goed hoe trots je kan zijn op je zwangere bolle-buik, de eerste verjaardag van je kleintje of de ondeugende blikken van je steeds groter wordende kindje. 

Ik probeer in mijn fotoshoots veel gebruik te maken van natuurlijke belichting,  Op deze manier is er minimale nabewerking nodig en krijg je de meest natuurlijke foto's. De fotoshoots kunnen ook plaats vinden in mijn studio in Moerkapelle.  

Ben je benieuwd naar mijn portfolio? Kijk dan eens onder het kopje portfolio voor het zien van mijn werk.

En misschien zijn wij elkaar snel,

Liefs Sjaan, E-mailen
Bellen
Instagram