Welkom

 

Hi, Mijn naam is Sjaan Netten, Het gezicht achter Petitfotografie.
Je zou het misschien niet zeggen bij het zien van mijn foto's, maar ik ben dol op lol maken en lekker ''gek'' doen

Ik ben een echte gevoelsmens, en doe graag een dansje op een gezellig feestje. Ik kan genieten van de kleine dingen in het leven. Je kan me wakker maken voor Carpaccio of een goed gevuld bord met macaroni. Owja en een heerlijke borrelplak met een koud glas droge witte wijn ''met ijsklonten'' sla ik ook niet af. Ik vind het heerlijk om op pad te gaan en nieuwe ''shoot'' plekjes te ontdekken. Duinen, strand en zonsondergang staan ook boven op mijn lijstje met fotograferen. Wat ik ook graag doe is snuffelen op een rommelmarkt, heerlijk vind ik het! Ik kan er uren rondstruinen.

Ik omschrijf mijzelf; Creatief, perfectionist en spontaan. En een tikkeltje ''prettig gestoord''. Ik ben Mama van 2 prachtige kindjes; Zoë en Xavi, en getrouwd met mijn man Mario. Mijn passie voor fotografie is begonnen na de geboorte van mijn eerste kindje.

Als moeder van 2 kindjes vind ik het oprecht leuk om bij andere gezinnen mijn specialiteit als fotografe in te mogen zetten voor een onvergetelijke herinnering! Ik fotografeer voornamelijk trouwerijen, cakesmash, zwangerschappen, baby's en gezinnen. Als mama weet ik maar al te goed hoe trots je kan zijn op je zwangere bolle-buik, de eerste verjaardag van je kleintje of de ondeugende blikken van je steeds groter wordende kindje. 

Werk wijze
Als fotograaf vind ik het allerbelangrijkste dat jij volledig kan genieten van jouw fotoshoot.
We bespreken samen de locatie waar de shoot zal gaan plaats vinden. En waar jullie je prettig bij voelen. Ik help je met kledingadvies mocht dat nodig zijn. Ook mag je gebruik maken van mijn Cliet closet. 

Tijdens de fotosessie;
Ik lijd jullie tijdens de shoot, welke poses jullie kunnen aannemen ''mocht dit nodig zijn'' voor het beste resultaat. Verder kun je alles loslaten en genieten van het moment. Bij mij gaat het niet om kijken in de camera maar vooral om lol hebben en het genieten van elkaar. De shoot moet voelen als een feestje!

Na de fotoshoot;
Na de fotoshoot zorg ik dat al jullie mooie kiekjes veilig worden opgeslagen.
Dan maak ik een selectie van de beste foto's. Deze selectie ga ik bewerken. Daarna ontvang je de foto's in een persoonlijke webgallery daarin kun je zelf je mooiste foto's kiezen welke je wilt ontvangen. Deze worden dan digitaal naar jullie email verzonden via wetranfer.
  

Mijn stijl

Pure fotografie is sfeer!

Ik hou van natuurlijke, warme kleuren en dit zie je terug in mijn foto's. Ik fotografeer met heel veel liefde en enthousiasme. Ben je benieuwd naar mijn portfolio? Kijk dan eens onder het kopje portfolio voor het zien van mijn werk. Wil je direct een shoot boeken of meer informatie over bijvoorbeeld mijn bruidsfotografe? Neem dan gerust contact met mij op. Het lijkt me leuk om kennis te maken!

Liefs Sjaan, 

Portfolio bekijken
Contact

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram